Kokkerellen met Randy: vegan verrassingsrijst

Jaaa, het is zover! Randy’s receptenrubriek ‘Kokkerellen met Randy’ is een feit. Verwacht rechttoe, rechtaan comfort food. Niet te veel poespas, wél veel smaak. You didn’t know vegan could taste this good. En hoe kunnen we deze rubriek nu beter lanceren dan met het meest aangevraagde recept van Randy’s hand tot nu toe? Ik geef het woord aan Randy!

Read More
Recept: beste vegan eiersalade ever

Toen ik nog geen veganist was, lustte ik al geen gekookt ei. Ik lustte dus ook geen eiersalade, walgelijk vond ik het zelfs. Maar: het is al jarenlang het favoriete broodbeleg van mijn mama en toen zij, net als ik, steeds nieuwsgieriger begon te raken naar vegan eten, besloot ik eens vegan eiersalade voor haar te maken. En wauw, ik was zó verbaasd: wat was dit lekker!

Read More
Vegan hotspots: Krakow

Afgelopen december bezochten Randy en ik Kraków in Polen. De stad heeft me in positieve zin verrast met al haar vegan opties! De één wat beter en lekkerder dan de ander (we hebben ook hele vieze dingen gegeten zoals aardbeien dumplings - BAH), maar opties waren er genoeg. Ik zet voor jullie mijn vijf favoriete vegan (friendly) hotspots van Kraków op een rijtje.

Read More
There's no such thing as a guilty pleasure: hoe veganisme mij hielp op mijn weg naar zelfliefde

Deze blog verscheen op 14 februari 2019 op mijn Taarten van Jansen website, maar ik wilde hem ook graag hier even met jullie delen. Mede door deze blogpost ben ik namelijk de Big Vegan Sister website en Instagram begonnen en deze blog vat goed samen waar ik vandaan kom, waar ik doorheen ben gegaan en waar ik nu sta. Lees snel verder!

Read More